Reunió Comitè organitzador de la Volta Menorca II

Avui al Santa Eulàlia ha sigut l’escenari escollit per els organitzadors de la volta Menorca per fer la primera reunió.

Els assistents han sigut, Jordi Obach i Lluís Gay per part de SPAIN TIR, Rafel Figuerola Director de la regata, Cesc Albà Director Agència de Viatges, Francisco Pacheco Capità del Santa Eulàlia, Raquel Vallejo Cap de Comunicació y prensa ADIPAV, Bea, i Gerard Esteva President ADIPAV.

S’han parlat variïs temes, el primer era assentar les bases tècniques pel bon desenvolupament de la regata així com poder garantir la seguretat. S’ha parlat dels detalls també d’organització tant al mar com a terra, s’han pogut analitzar varies opcions de format. Es puntejat l´estratègia de comunicació que se seguirà en aquesta segona edició.

La volta Menorca comença a caminar amb força per tornar a ser un dels millors èxits del patí.

Deja una respuesta