Ahir, 22 de novembre, a la seu de l’ADIPAV, va tenir lloc la reunió de la Gran Junta Directiva de l’ADIPAV, que se celebra anualment per tractar tots els temes importants a tenir en compte pel proper any 2008, així com pels parlar dels temes importants que han quedat pendents de discussió de l’any a vèncer. A gran trets, els punts que es van tractar van ser els següents:

– Establiment del Calendari de regates pel 2008.

– Establiment de criteris de medició pels events del 2008-2009, aplicables només pel Campionat d’Espanya.
– Presentació del Comitè de Homologació, format pel senyor Albert Batllerià com a president, i pels senyors Xavier Roca i Lluís Izquierdo com a vocals. Creat per vetllar pels següents objectius:

a. El compliment de la SECCIÓ B.

b. L’establiment de paràmetres d’homologació.

c. L’establiment de paràmetres de durabilitat, robustesa, servei de postvenda, capacitat productiva mínima, homogeneïtat de PV, seguretat de patrons, tripulants i tercers.

d. Detallar el procediment d’homologació descrit en la regla B.2.6:

– Per a la primera homologació.
– Per a la renovació anual.
– Per a la homologació de nous components o de modificacions dels actuals.

També es va informar sobre la recent possibilitat de reserva del número de vela, només per 20 euros anuals. A partir d’ara mateix ja podeu sol•licitar el número de vela que desitgeu, mentre no l’hagi sol•licitat ningú altre prèviament, a través de la nostra web de l’ADIPAV.

Al finalitzar la reunió, la Junta va està d’acord en aprovar una moció a favor del senyor Jaume Llobet, per donar-li tot el seu suport pel que fa als fets succeïts en el Campionat de Catalunya.

Per a més informació sobre els criteris de medició i el Comitè d’Homologació, consulteu la web o envieu un correu electrònic a info@adipav.org.

S’adjunta informe del president.

Deja una respuesta