El passat dimecres va haver-hi reunió enre el President de l´ADIPAV el Sr. Gerard Esteva i el director de la Base Nàutica de la mar Bella el sr. Angel Rincon.

Va ser una reunió amb molts fruits, la mar Bella, es una Base nàutica no depenent de la FCV gestionada per una empresa privada molt professional i amb una activitat molt alta ( mes de 6000 cursts l´any ).

Varem estar parlant de la situció actual de la FCV, peró sobretot varem centrar la conversacó en la manera de col.laborar, ADIPAV-Base nàutica.

Finalment varem acordar que firmariem un conveni de col.labració, on l´escola de patins de la mar Bella passaria a portar el nom d´escola ADIPAV també, i així vinculariem els nous navegants de patí amb l´assocació.

També varm acordar que Internacional ADIPAV Cup es faria a la Base nàutica el 8, 9 i 10 de desembre, on també l´Ajuntament de Barcelona col.laborarà per tal que sigui un éxit de regata.

La base nàutic actualment disposa de 4 patins seniors per fer cursets de Patí, i el Responsable, que es diu Gerard es el que coordina el tema dels patins.

Creiem qu la Base nàutica es un molt bon lloc per fer coneixer el Patí i per desemvolupar la tasca de promoció del patí, en un centre municipal al bell mig de Barcelona.

ADIPAV

Deja una respuesta