El passat dia 21 d’octubre, el secretari del Club de Vela Devesa en Fermí Quero, es va reunir amb el director comercial del Hotel Sidi Saler, en Quico Cruz.

El motiu de la reunió es basava en la organització del proper Campionat de Espanya de Patí, que es celebrarà a València els dies 26 al 30 d’agost de 2009. L´ hotel es troba en el parc natural de l’Albufera- El Saler i en primera línea de platja. És un hotel de cinc estrelles i servirà com a centre organitzador del Campionat.

Al llarg de la reunió es va preparar la logística de la prova i es va determinar en quina mesura hi participarà l´hotel. La intenció és que la majoria dels participants i acompanyants s´allotgin a l´hotel, per a facilitar a tots el bon funcionament de la prova. Sidi Daler, per la seva banda, posarà a disposició de regatistes i organització les seves instal·lacions per al desenvolupament de la regata.

Com a primer resultat de la reunió és van determinar els següents aspectes:

  • Sidi Saler oferirà preus especials de les habitacions per a regatistes i acompanyants en un pac de sis nits, així mateix l’hotel anirà reduint el preu a mesura que hi hagi més reserves (independentment de que siguin de regatista o acompanyant).

  • Hi haurà els reduccions per a nadons i nens.

  • Es posaran les instal·lacions a disposició del Campionat, com ara sala de premsa, sala reunió de patrons, oficina de regata, sala per menjar dels regatistes i acompanyants, etc.

  • Ranxo a disposició dels regatistes per als dies de la regata serà gratuït i un preu especial per acompanyants.

  • El sopar de cloenda, serà gratuït per a regatistes i preu especial per acompanyants.

  • Oferirà pacs per activitats culturals, com visites a museus, passeig en barca, etc.

    Aquesta és la proposta inicial, encara cal negociar més i la proposta de preus de las habitacions.

  • Deja una respuesta