Reunió entre el Club Mar i Vent Canet i l´ADIPAV.

El club Mar i Vent Canet compte amb un cinquantena de regatistes fet que
el situa en un dels clubs més nombrosos del món del patí.

El sorprenent es que aquest club es de nova creació, que ha aconseguit legalitzar-se davant costes (en un moment tant complicat per els clubs en temes de concessions) i a mes han aconseguit passar de pocs patins a una cinquantena de regatistes en poc més de 3 anys!

El Club Mar i Vent Canet, es un model nou de club de Platja, tot el club fet de fusta, sense Bar, sense Sales socials… vindria a ser l´esperit patinaire en estat pur! cal reconèixer que unes de les característiques essencials del club es el companyarisme i la unitat/amistat entre tots els socis.
Podrem dir que tots els socis del Club son patinaires, i això també el fa especial.

En la reunió que va haver-hi, es va plantejar la possibilitat de que el club Mar i Vent canet, organitzes una prova del circuit SPAIN TIR de cara la temporada que ve, fet que seria una molt bona oportunitat perquè els patinaires de Catalunya poguessin veure aquest nou club de patins!

També es va parlar de la manera de començar a promocionar el júnior en el club, i la possibilitat d´organitzar cursos de perfeccionament per els regatistes locals.

Finalment es va firmar el conveni de col.laboració entre el Club i L´ADIPAV per el qual l´ADIPAV entregava una vela d´escola (de les 15 de Menorca) perquè el Club pugui fer-la servir per la promoció del Patí català a Vela.

Es va fer una foto de família on hi varen estar el President del club Mar i Vent Josep Maria Masriera, el President ADIPAV Gerard Esteva i membres de la junta directiva del club i socis.

Deja una respuesta