Ahir a les 20:00 va haver-hi reunió a la seu ADIPAV de la junta executiva.

Els temes tractats foren:

 • anàlisis de la votació de la passada assemblea: en aquest punt, tots els comentaris varen ser positius, i la junta creu que ara començarem una bona època.

 • nomenament de nova incorporació a la Junta: es va aprovar per unanimitat l’acceptació del nou membre de junta executiva Jordi Sabater.

 • aprovació Ranking: es va aprovar la proposta que Albert Batlleria va presentar i que pròximament es penjarà a la web on es un rànquing internacional que íntegre totes les flotes existents, tant les de l’estat espanyol com les de Fora, pel que fa al rànquing català, continuarà com fins ara.

 • Comitè tècnic: es va parlar de la reunió que el pròxim dia 13 de febrer hi haurà entre Javier Romero Tècnic redactor del projecte de reglament, oriol castellà i Ramon Huertas, es va parlar de la necessitat d’aconseguir arribar aviat a l’acord definitiu en matèria tècnica ( reglament 2007 )

 • aprovació de la data del sopar: es va aprovar per unanimitat el dia que serà el proper 2 de març a les 9:30 al restaurant Ribelinos de Barcelona, Carla Casas organitzarà el sopar i donarem mes informació en aquesta web.

 • Relació amb FCV: es va estar analitzant la situació, i malgrat la bona relació actual amb la federació catalana, es va lamentar l’actitud encara bel.ligerant de la Secretaria Territorial, de totes maneres es confia que aquesta bel.ligerància anirà minvant a poc a poc, com a mínim aquest es el desig d’adipav.

 • Aprovació pla Junior: es va analitzar tota l’activitat del junior, i es va planificar també cursets de perfeccionament, es va acabar de detallar el tema del club d’Almeria pel campionat d’Espanya.

 • Precs i preguntes: van haver-hi varies preguntes la mes rellevant va ser contestada per Ferran bofill que ens va explicar que en qüestió d’un parell de setmanes estarem ja registrats al registre d’entitats esportives de la generalitat.

  Pel que fa a subvencions i esponsoritzacions, ADIPAV ha contractat durant 2 mesos al Sergi Alvarez que la única funció que tindrà serà presentar les sol.licituds de subvencions a les administracions, i la de recerca d’espònsors.

  Cap a les 21:45 es va finalitzar la reunió.

  ADIPAV

 • Deja una respuesta