El passat dilluns 30 de juny es van dur a terme dues reunions: una en relació a la II Volta a Menorca, i l’altra referent als preparatius pel Campionat d’ Europa previst per finals d’agost.

A la primera d’elles hi van assistir la majoria de regatistes que competiran enguany. Es va visionar un dvd de l’experiència de la I Volta a Menorca duta a terme en el 2006 que commogué als més nostàlgics.

A continuació s’entregà un dossier tècnic que incloïa el desglossament d’activitats previstes durant la Volta, aspectes de seguretat, equipament, obligacions, vaixells acompanyants i recursos humans disposats expressament per a aquesta competició.

El President Gerard Esteva i el Director de Competició Rafel Figuerola van exposar com es procedirà els dies de regata compresos entre el 6 i el 12, ambdós inclosos, i els regatistes plantejaren els seus respectius dubtes que es resolgueren amb èxit.

La reunió finalitzà amb un suculent sopar entre regatistes i membres de la organització.

A la segona reunió assistiren la majoria de juniors acompanyats dels seus pares. Se’ls repartí el dossier pertinent amb indicacions del viatge a Bèlgica que comprendrà els dies del 28 al 31 d’agost, ambdós inclosos, i es resolgueren dubtes.

D’altra banda Gerard Esteva presentà els membres de l’organització que acompanyarien els joves competidors al llarg del viatge.

La reunió finalitzà amb èxit i a l’espera de noves indicacions per part de l’organització.

Mireia Guilella
ADIPAV

Deja una respuesta