Durant els dies 12, 13 i 14 d´octubre s´ha celebrat la segona edició de la INTERNATIONAL ADIPAV´s CUP organitzada pel Club Nàutic de Sitges. El temps ha estat estival i el vent ha acompanyat des d´un llevant 4 Bf del divendres 12, fins als vents suaus de SUD-SUD-EST del dissabte i diumenge.

La participació ha estat de 60 embarcacions. Des de Bèlgica s´han desplaçat 5 patrons. A més de les flotes locals del Club Nàutic i Club de Mar, han tingut representació: C.M.Cubelles, M.V.Canet de M., C.N.Castelldefels, CM.Altafulla, C.V.Platja Llarga, C.N.Barcelona, C.N.Badalona, C.N.El Masnou, C.N.Tamariu, i C.M.Torredembarra.

En primera categoria, amb 20 patins inscrits, Xavi Roca (C.N.Sitges) s´ha proclamat vencedor empatat a punts amb Oriol Castellà (C.N.Sitges). En tercera posició i campió de veterans Jaume Llobet (C.Mar Sitges).

En segona categoria, amb 26 patins inscrits, Berni Wunderling (C.N.Sitges) es va proclamar vencedor del campionat en la segona jornada, segon ha estat Gerard Delmás (C.Mar Sitges), i tanca el podium José Ramón Ferrer (C.M.Cubelles). El primer classificat de segona categoria passa a primera a final d´any, dret que en Berni ja havia adquirit amb el subcampionat de Catalunya. Felicitats pel pas de categoria!

En Juniors, amb una participació de 14 xavals, va haver duel fins a l´última prova, Oriol Mahiques (C.N.Sitges) s´ha proclamat finalment vencedor seguit de Victor Aguiar (C.N.Sitges) que ha estat segon, Max Brik (C.N.Sitges) ha obtingut el tercer lloc en el podium. Destacable ha estat el triomf de Claudia Puig en l´última prova del campionat en la qual des del senyal de sortida ha donat una lliçó d´estratègia i bon fer mariner a la resta de la flota. N´has de fer més d´aquestes!

Amb l´organització d´aquesta regata el Club Nàutic de Sitges completa els actes esportius previstos per a aquest 2007, any del 40 aniversari del club. Des de la Junta Directiva de la ADIPAV volem felicitar al Comodoro del club, al Comitè Organitzador i al Comitè de Regates pel bon fer i la professionalitat demostrada en la direcció de la regata.

Agraïm també la col·laboració incondicional del Museu Marítim de Barcelona i l´aportació dels trofeus de la regata. Aprofitem per a recordar l´exposició sobre el patí a vela i la seva història que es troba en el museu.

(SITGES, 14 d´octubre de 2007)

Deja una respuesta