Ahir 3 de juliol a les 11:00 hi va haver una roda de premsa amb la consellera d’esports i cooperació internacional Àngela Caules, el conseller de turisme Lázaro Criado i el president d’ADIPAV Gerard Esteva.
En aquesta roda de premsa es va explicar les novetats de la segona volta a l’Illa de Menorca amb patí a vela que es realitzarà la setmana vinent.
Algunes de les principals novetats de la segona volta a l’illa de Menorca són l´ampliació de 5 embarcacions més, i la participació internacional.
També es va explicar el sistema classificatori per poder participar a la volta, el qual era una sèrie de regates a Sitges, València, Bèlgica i Cádiz.
En aquesta volta, el pailebot Santa Eulàlia acompanyarà als patins junt amb l’Icària, un veler que va aconseguir fer la volta al món l’any 1986 i el Panda, un veler cedit per Pedro’s Boat Centre.
En questa roda de premsa varen assistir el mitjans de comunicació Onda Cero, IB3 ràdio, cadena Ser, televisió menorquina, els diaris Ultima Hora, Menorca i El Mundo.
Totes les ràdios i televisions sortejaran places per seguir la volta a l’illa de Menorca per trams.
Avui ja ha sortit en els diaris la notícia de la roda de premsa.

Maria Viladecans.

ADIPAV

Deja una respuesta