Segon dia de competició al Campionat Catalunya de Patí de Vela.
Avui divendres s’han celebrat les dues proves previstes son tant la flota de primera categoria com de segona han pogut navegar.
S’ha navegat la primera prova amb una intensitat de 7 nusos del 210º que poc a poc a anat rolant cap a l’esquerra fins acabar la regata amb un 190º, pel que fa als resultats de la primera, prova de la primera categoria, el regatista del Club natació Barcelona Peco Mulet ha dominat tota la regata seguit de Quim Esteba de Tamariu i en tercera posició, Victor Depoorter de Sant Antoni.
Pel que fa a la primera regata de segona categoria, les condicions han estat les mateixes que la primera, i pel que fa ales classificacions, el regatista del club Nàutic de sitges Oriol Mahiques, seguit de Jordi Viñas i Kenneth Perdigón i en tercera posició.

A la segona prova el Comitè ha rectificat el recorregut i les condicions meteorològiques han pujat d’intensitat i ha continuat rolant tant cap a la dreta com a l’esquerra.
La segona regata de primera categoria, ha estat liderada en tot moment per Oriol Castella seguit molt d’aprop per Albert Batllerià i en tercera posició Jordi Aranega.
Pel que fa a la segona categoria la regata ha estat liderada per Jordi Viñas que ha liderat tota la regata però un error en el últim tram ha fet que quedés en 6ena posició i entrés en primera Alfonso Clavero seguit de Javier Oros i Luis Cellier.

L’organització preveu fer tal i com estava previst dues proves durant la jornada de demà.

Deja una respuesta