La segona jornada del Campionat d’Espanya de Patí a Vela que s’està desenvolupant a la platja Victoria de Cadis va deixar les coses tal i com van començar pel regatista del Nàutic de El Puerto, Ramón Calero, que es manté al front de la classificació general malgrat la pressió propinada pels patinaires del Club Nàutic de Badalona, que completen el podi provisional.

La segona jornada del Nacional començava ahir amb retard, entorn a les 17:20 hores, degut que el comitè de regates va decidir que la categoria junior, que havia sortit a les 14:00hores, realitzés dues mànigues consecutives.
En aquesta categoria junior, després de la disputa de tres proves, Oriol Mahiques, del Club Nàutic de Sitges, és el líder de la general.

La prova senior començava amb un vent de ponent d’una intensitat de 12 nusos. Però a meitat de màniga el vent va rolar i el comitè va decidir situar la balisa a més distància per ampliar el recorregut i realitzar únicament una prova en aquesta categoria.

Finalment va ser la flota catalana la que es va fer amb els primers llocs, amb Marc Gratacós (CN Badalona) en primer lloc i Quim Esteba (Nàutic Tamariu) en segon lloc.

Calero va aconseguir remuntar varies posicions i entrar en la tercera posició per mantenir-se al front de la general.

Deja una respuesta