Benvolguts socis,

És un plaer convidar-vos al sopar que celebrarem el dia 1 de febrer a les 21:30 a la Casa del Mar (C/Albareda 1-13). Després del sopar, aprofitarem l’ocasió per fer l’entrega de premis al millor patró de 1ª i 2ª categoria sènior del 2007 i al millor patró Júnior, també es donaràn les distincions de pase a primera categoria i als socis als quals aquest any hem volgut premiar per la seva col•laboració i per la seva llarga i intensa dedicació a la classe patí:

Guido Depoorter, soci d’honor.

Usobiaga, soci d’honor

José María Martín Puertas, soci d’honor.

Tomàs Guasch, soci d’honor.

Ricard Pedreira, distinció per mèrits.

El CNB També farà entrega dels premis del Trofeu Filatèlic i del Trofeu La Mercè.

A més a més, regalarem 5 veles a les 5 primeres fèmines del rànquing júnior i sortejarem 2 veles entre tots els socis que assisteixin al sopar .

El preu del sopar serà de 25 per persona. Pel júniors serà gratuït. Els 25 euros s’hauran d’ingressar en concepte “sopar ADIPAV 2008”, abans del 26 de gener del 2008 al número de compte següent: 2013 06 66 410200465631

L’aforament és limitat i reservarem les places per ordre d’inscripció. Així doncs, confirmeu el més aviat possible la vostra assistència a l’adreça de correu electrònic info@adipav.org, indicant, sisplau, el vostre nom i, en el cas que vingueu acompanyats, el nom del vostre acompanyant. Adjunteu també el comprovant d’ingrés. Si no rebem aquest comprovant, no podrem reservar-vos la plaça.

Tots els qui hi assistiu rebreu un present.

Esperem trobar-vos-hi a tots!

Atentament,

Gerard Esteva i Viladecans
President ADIPAV

Deja una respuesta