El passat Dissabte a la nit va haver-hi el tradicional sopar anual del Club Vela Sant Antoni, on varen assistir una cinquantena de regatista i diferents autoritats entre elles van assistir el regidor d´esports i el de platges i turisme de l´Ajuntament de Calonge.

Un sopar de germanor que va tenir un excel•lent ambient en tot moment i on els germans Bardala varen presentar la novetat de la nit: dos vídeos que podeu veure a continuació.

Diumenge al Matí varen fer una foto de família a sobre el patí que duia la vela ADIPAV/SPAIN TIR que va ser donada per ADIPAV el passat dimecres.

El President del Club Jordi Pascual i el President de ADIPAV Gerard Esteva varen firmar el conveni de col•laboració per el qual s’atorgava aquesta vela.
Així mateix el dimecres passat es va estar parlant del campionat d’Europa sènior i júnior de l’any 2009 que organitza el Club vela Sant Antoni, així com de la regata Guido Depoorter que forma part del Circuit SPAIN TIR i que es celebrarà durant el mes de desembre com ja es tradicional.

El Club vela Sant Antoni va te actualment el nivell de cursets de patí a vela més elevat de la part nord de Catalunya, amb un fantàstic monitor que es en Víctor Depoorter, i contribueix així al creixement i la promoció de la nostre classe.

Seguidament veureu els vídeos dels germans Berdala i les fotos dels regatistes.

Video 1

Video 2

Deja una respuesta