Aquest cap de setmana s´ha celebrat en aigües de Cubelles el Trofeu SPAIN-TIR de nivell 2 i puntuable pel circuit.

Dissabte, amb un vent del sud de 2 Bf, es va imposar en Javier Orós (C.N.Sitges), seguit de Lluís Gay (C.M.Cubelles) i Oriol Mahiques (C.N.Sitges), tots de segona categoria. Els primers primeres van estar relegats als llocs 4t i 5è. En Patí Júnior van dominar la prova els germans Iñigo i Clàudia Puig (C.N.Sitges) seguit de Toni Rosiñol (C.V.Platja Llarga).

I per la nit: BARBACOA al C.M.Cubelles. Amenaça de tempesta que no va passar d´uns quants llamps. Bon menjar, ambient familiar, i fins i tot ball al local social.

Diumenge, amb un vent de 4 Bf de Garbí, els primeres es van col•locar on els correspon. Xavi Roca (C.N.Sitges) va fer primer, seguit de Jordi Maré (C.N.Sitges). Però no va ser suficient perquè Javier Orós amb un tercer va guanyar el Trofeu. Ha nacido una estrella. El Campionat de Catalunya de segones de l´any vinent promet ser interessant. En patí Júnior, en Toni Rosiñol va imposar-se als sitgetans amb un primer. Segon va ser l’Iñigo i tercer en Jordi Obach júnior (C.M.Cubelles).

I la classificació final:

PATÍ DE VELA primeres
1. Xavi Roca
2. Jordi Maré
3. Juan Carlos Campo (C.N.Castelldefels)

PATÍ DE VELA segones
1. Javier Orós (guanyador absolut)
2. Oriol Mahiques
3. Biel Rosiñol

PATÍ DE VELA categoria CMC «C»
1. Andrés López (C.M.Cubelles)

PATÍ JÚNIOR
1. Iñigo Puig
2. Toni Rosiñol
3. Clàudia Puig

En acabar la regata el patrocinador va oferir als participants, acompanyants i organitzadors un esplèndid pica-pica.

Deja una respuesta