SPAIN TIR renova la confiança a ADIPAV

Ahir a la tarda va haver-hi reunió entre SPAIN TIR i ADIPAV.
Per part de SPAIN TIR va assistir-hi el seu president Sr. Lluís Gay i Mundo, acompanyat de Lluís Gay i Aragó, Jordi Obach i Yolanda Saavedra. Per part de ADIPAV va assistir-hi el seu president Gerard Esteva.

Primer de tot, es va comentar la feina feta. Es varen ensenyar els dossiers de premsa de Menorca 2006, Valencia 2006, Barcelona 2007, Campionat d’Espanya Almeria 2007, Copa Europa 2007 de Torredembarra.
També es va ensenyar un dossier explicatiu de totes les promocions que varem fer, banderes platja, veles patins etc…
Varem analitzar el pressupost que havíem tingut per l’any passat i quin rendiment doncs li havíem donat.

Desprès per part de ADIPAV se li va presentar el dossier de nou patrocini per la temporada 2008 on es detallava la nostre intenció de continuar amb la tasca d’aquets any i s’explicava, si contàvem amb el suport de SPAIN TIR, quina seria la nostre línea d’actuació. Per sort pel mon patinaire, va ser aprovat per els presents i per tant per la temporada 2008 tornem a tenir la confiança i el suport econòmic per poder desenvolupar els nostre projectes i fer mes gran la classe patí.

Varem començar a assentar les bases per el projecte Volta Menorca 2008 on desprès d’exposar quina era el nostre projecte per aquest any varem poder comptar amb el suport de SPAIN TIR i es va demanar que algun membre de la direcció de SPAIN TIR passes a formar part de la comissió organitzadora de la Volta Menorca i es va designar el sr. Lluís Gay Aragó, i també Jordi Obach.

Des de ADIPAV fem una valoració molt positiva de la trobada d’ahir.
Poder comptar amb els suport de SPAIN TIR significa per nosaltres poder promocionar el patí encara més, i significa sobretot poder fer créixer mes el món de la vela que es al cap i a la fi, el nostre objectiu.

Deja una respuesta