Des de l’ADIPAV volem animar a tots els patinaires a participar en la següent Copa d’Espanya que com tots ja sabeu es realitzarà en aigües valencianes els pròxims dies 12, 13, 14 i 15 d’Octubre al club les Devesses del Saler.

És molt important que poguem assistir a aquesta regata per animar a la nova flota de patinaires que va néixer a l’Abril d’aquest any i que tot just es comença a il.lusionar per la classe gràcies a aquesta competició.

Per tant, hem de fer pinya per assegurar l’èxit de tot plegat on, gràcies a vàries persones del club valencià, s’estan aconseguint coses excepcionals per que la següent Copa d’Espanya sigui inolvidable per a tots! Entre elles trobem diferentes activitats organitzades tant per patinaires com per acompanyants per disfrutar de la ciutat, on haurieu de reservar abans al e-mail : nadia_marigo@uic.es

També hem de tenir en compte que hi hauran mitjans de comunicació en la regata i que per tant ajudarà mol que hi anem el màxim de patinaires possible per potenciar la classe a València i a la resta d’Espanya.

Així doncs, us esperem a tots a València el 12, 13, 14 i 15 d’Octubre on us assegurem que ho passareu genial tant patinaires com acompanyants!!!

Qualsevol aclariment sobre inscripcions o altres dubtes mireu l’apartat COPA ESPANYA a la web o envieu un e-mail a info@adipav.org ó xavi_vie@hotmail.com

Deja una respuesta