Aquesta matinada ha mort, desprès d´una llarga malaltia, Mª Àngels Samaniego Guardiola, persona estretament vinculada a la Federació Catalana de Vela, on des de feia més de 25 anys formava part de l’equip professional d’aquesta federació.

Des de la seva tasca com a secretaria de presidència, Maria Àngels Samaniego, va treballar amb els presidents Joan Maria Roig, Joan Anton Camuñas i Segimon Obradors.

Persona molt estimada per la gran família de la vela, Mª Àngels Samaniego ens ha deixat un gran buit per a tots els que l´hem conegut, per el seu gran valor humà, el seu tarannà, obert i discret i per l’eficàcia que sempre ens va demostrar com a professional en la seva feina, tant amb els seus companys, com amb les diferents juntes directives, amb els que va tenir la ocasió de treballar i compartir moments molt especials.

La capella estarà oberta a partir de les 10h del matí, al Tanatori de la Ronda de Dalt, a la Vall d’Hebrón (C/ Scala Dei, 17-37).

El sepeli se celebrarà dimarts dia 20 de gener a les 9 hores, al mateix tanatori.

Deja una respuesta