Aquest cap de setmana s´ha celebrat en aigües de la Costa Daurada la travessa Sitges – Cubelles – Calafell per etapes: dissabte de Sitges a Cubelles i diumenge de Cubelles a Calafell. El mateix diumenge els patins han retornat a Cubelles per prendre part al circuit de regates que el Club Marítim organitza els mesos de Juliol i Agost; altres han prolongat el través i han arribat fins a Sitges.

La travessa ha estat patrocinat per Le Méridien Ra Beach Hotel & Spa coincidint amb el 80 aniversari de la construcció del sanatori on està ubicat. L´organització ha estat a càrrec del Club Marítim de Cubelles i el Club Nàutic de Sitges. L´hotel s´ha compromès a repetir l´experiència l´any vinent.

Dissabte, en acabar la travessa, el C.M.Cubelles va oferir una estupenda barbacoa als participants i acompanyants. Diumenge, una paella per tots a Calafell, per gentilesa de l´hotel (vegeu les fotos). El patrocinador ha volgut premiar als participants: s´han sortejat varies sessions d´SPA, massatges, i alguna nit d´hotel.

Des de l´ADIPAV animem als diferents clubs de la nostra costa per que busquin patrocinadors del món de la restauració i organitzin travesses gastronòmiques com aquesta. Per cert, feu publicitat per que ens hi puguem apuntar.

Deja una respuesta