El patinaire Toni Blanco, Club Vela Platja Llarga, a la trobada de catamarans del sud de França.

 

Trobada a Cannet de Roussillon. Del 27 a 29 de maig.

 

 

 La Associació
Golden Oldies Multihulls de 1901 te com objectius:

 

* Promoure el reconeixement del patrimoni arquitectònic, històric dels multicascs.

* Realitzar una recerca i un inventari d’aquests multicascs vells.

* Promoure la protecció de les unitats més interessants.

* Permeten als propietaris actuals i futurs, així com els aficionats i simpatitzants per expressar i intercanviar les seves experiències i coneixements.

* Promoure el suport mutu entre els diferents actors en la conservació d’aquests vaixells i la participació de les organitzacions institucionals (federacions o els esports professionals …).

* Encoratjar les trobades nàutiques per permetre al públic poder mantenir forts lligams que s’han desenvolupat amb aquests vaixells i els seus navegants.

A Cannet:

 

M’han fet arribar material de Vincent Balard, Bruno i Marc Pardailhe-Galabrun  a través de marine Viau, Jacques DOUAY i Pierre Calmon 
 
Vídeo report:
http://www.youtube.com/watch?v=1Toxb5EP-jU
 
Fotos:
https://picasaweb.google.com/109123409509285792398/GOT2011?authkey=Gv1sRgCJ3njZbatJrFTw&feat=email#
 
https://picasaweb.google.com/109123409509285792398/PhotosVincentBalard_Golden2011?authkey=Gv1sRgCNnn5Kvx7IDG8gE&feat=email#
 
https://picasaweb.google.com/100906322907786725878/FMonsonnec?authkey=Gv1sRgCPXD7ciQl8TOew#
 
Trimaran de Alexey:
https://picasaweb.google.com/lh/sredir?uname=malucuto&target=ALBUM&id=5613983282119946961&authkey=Gv1sRgCKTuw9TdzqP0qAE&feat=email


Més info http://www.goldenoldies.biz/

 

Els membres d’aquesta associació ens van fer una acollida sensacional plena de curiositat i admiració. Son molt hospitalaris, participatius i molt actius. Funcionen realment com una Gran Família. Gràcies de tot cor Família!

Han sorgit grans idees i noves intencions com proposar un campionat d’Europa de patí català a Cannet de Rousilló, venir a fer trobades de la seva associació a Catalunya o seguir fent regates open amb molta més flota de patins.

Joan Carles Fernández del Masnou, ha donat una gran exhibició quedant en primer lloc en la majoria de les mànigues amb diferents vents i mars del Golf de Lleó. Ha demostrat que el patí va cap una capacitat de lideratge al costat dels trimarans de grans eslores. FELICITATS Joan Carles!!!

Tot i amb això, “la gran família” ha volgut mostrar sempre que el més important ha estat el romanticisme que envolta el mar. Jean Pierre em va comentar que el seu lema és “tot i les preferències de les regles de navegació, en hi ha una de principal. Mai foradis un vaixell vell i bonic” (o algu així vaig entendre… que em perdonin totes les parts J).

Gràcies a tots i especialment als membres dels equips que han fet possible tot això com

el CNCP club nautique Canet Perpinya amb el seu président al capdavant, Jacques Douay,

al club de barcos grans el YCCR yacht Club de Canet en Roussillo amb el seu president Vincent Fourquet i

a l’associació de Golden Oldies amb el seu president Pilippe Echelle.

 

Toni Blanco

Kasuri 2960

Deja una respuesta