Els passats dies 29,30 i 31 de març s’ha celebrat el “Trofeu Setmana Santa” organitzat pel Club Marítim Torredembarra. Aquesta prova és la que obre la temporada del Circuit ADIPAV, que engloba les mes importants i carismàtiques regates de la temporada i dona punts per la classificació final del rànquing anual d’ADIPAV.

Meteorològicament parlant, la cosa pintava magra i les previsions es van complir.

 

 

 

Cal felicitar l’equip tècnic del Club Marítim Torredembarra que malgrat les inclements condicions regnants, va saber treure màxim rendiment i va aconseguir fer les tres proves previstes. Els 19 regatistes que van participar van sortir entusiasmats amb la feina feta pels organitzadors.

El primer dia es va fer una regata amb vent força 3 beaufort, que va ser guanyada per Xavi Roca del Club de Mar de Sitges.

El segon dia, tal com estava meteorològicament previst, no es va poder navegar per excés de vent, i la organització va decidir aplaçar la regata a l’endemà, cosa que va ser ben rebuda pels participants, tot i que ja estaven a punt per sortir a l’aigua.

El tercer dia doncs, es varen fer dos regates. La primera va ser la mes complicada a nivell organitzatiu, ja que es va haver de canviar, fins a cinc vegades el recorregut degut a un vent molt inestable. Quan finalment es va donar la sortida, el vent va continuar inestable amb rolades de fins a 90º quedant definitivament establert en un garbí de entre 17 i 22 nusos, (bf 6), essent guanyada també per Xavi Roca. Amb aquestes condicions de garbí 22 nusos es va fer la tercera prova del trofeu i segona del dia, que va ser, també, guanyada per Xavi Roca.

Així les coses, els pòdiums van ser:

General:

1ª categoria: 1r class. Xavi Roca (Club de Mar de Sitges)

2n class. Ferran Gubern (Club Natació Badalona)

3r class. Iñigo Puig (Club de Mar de Sitges)

2ª categoria: 1r class. Carlos Jiménez (Club Marítim Torredembarra)

2n class. Carlos Dávila (Club de Mar de Sitges)

3r class. Xavier Puig (Club Marítim Altafulla)

 

 

 

Trofeo Semana Santa (Classificació)

 

Deja una respuesta