CRÒNICA

Xavi Roca, component de l’equip de regates del Club de Mar de Sitges, guanya la primera edició del Trofeu 3LG de Cubelles en classe patí de vela primera categoria. Amb aquest resultat el club consolida el liderat en ell rànquing de patí de la Federació Catalana de Vela. La regata s’ha celebrat els dies 6 i 7 d’agost  

organitzada pel Club Marítim de Cubelles i patrocinada per la família Gay. La participació ha estat nombrosa: 20 patins de vela, 17 patins júnior i 7 optimist; amb representació de diversos clubs del Garraf i el Maresme. L’acompanyava al podi en Jordi Maré (CNSitges) i Xavier Aránega (CMCubelles). En segona categoria el guanyador ha estat l’Iñigo Puig (CNSitges), segon de la general, que també consolida el seu liderat en el circuit i rànquing de la Catalana. L’acompanyaven al podi Jordi Obach jr (CMCubelles) i Lluís Gay (CMCubelles). En categoria C, per a patinaires novells, el guanyador ha estat en xavier Aycart (CMCubelles), seguit de Xavier Crespo (CMCubelles) i Andrés López (CMCubelles)

En classe júnior triomf per Angels Aso (CNMasnou) en categoria juvenil, seguida del seu germà Alvar Aso (CNMasnou) i Berta Mahiques (CNSitges). En categoria infantil el primer ha estat Emilio Murillo (CMCubelles), segon de la general, seguit de Nicole Márquez (CNSitges) i Georgina Riba (CNSitges). I en categoria open, de recent creació per a majors de 18 anys, la guanyadora ha estat l’Aida Aso (CNMasnou), seguida de Judith Leary (CMCubelles) i Vicky Moron (CMCubelles). La categoria open mica en mica va guanyant adeptes, principalment entre les fèmines. Confiem que en el proper Trofeu ADIPAV júnior del mes de setembre, organitzat pel Club de Mar de Sitges, puguem arribar a un nombre important de participants en aquesta categoria.

 

En classe Optimist categoria B la guanyadora ha estat Marta Dávila (CNGarraf), seguida de Victor Morillo (CMCubelles) i Maria Canals (CMCubelles). En categoria C primer lloc per Nacho Dávila (CNGarraf), seguit de Nacho Montells (CMCubelles) i Marc Morillo (CMCubelles).

Destaquem l’organització en mar de la regata que amb el suport d’uns quants socis del club de Cubelles i sota la direcció del seu president, en Jordi Obach, han fet possible una bona competició tot i que diumenge les condicions de mar no eren gaire favorables. I agraïm el patrocini de la regata a la família Gay de Cubelles, que ha esdevingut en els darrers anys un pilar important pel club i per la disciplina patí de vela, amb patrocinis de campionats territorials i nacionals importants, així com amb la Volta a Menorca en patí de vela, que en l’any 2012 tindrà la seva quarta edició.

 

ANUNCI

EL Club Marítim de Cubelles organitza el Trofeu 3LG (patí de vela i patí de vela júnior) els propers 6 i 7 d’agost. Per la classe patí de vela serà puntuable pel CIRCUIT ADIPAV CATALUNYA (4a prova del circuit).

S’adjunta anunci i full d’inscripció.

Deja una respuesta