La jornada de dissabte ha estat caracteritzada per un vent de Garbí de 11 nusos, fet que ha permès que els 22 participants de categoria senior completessin el recorregut de 6 milles de longitud en el temps aproximat d’1 hora.

La prova ha estat liderada des d’un bon principi per Jesús Selma, regatista de Torredembarra, amb l’embarcació “Karinette”. En segon lloc l’ha seguit Ramon Felipe de Montagut amb l’embarcació “Chiripa” , i el tercer lloc l’ha protagonitzat en Xavier Puig amb l’embarcació “Borinquen”.

Pel que fa a la categoria junior encapçala el primer lloc Toni Russinyol, del Club de Vela Platja Llarga, seguit de Mar Viladot del Club Marítim d’Altafulla i de Biel Russinyol del Club de Vela Platja Llarga.

A continuació adjuntem PDF amb les classificacions de la categoria senior.

Deja una respuesta