Aquest cap de setmana s´ha celebrat en aigües de Vilanova i Cubelles el trofeu CONSTRUCCIONES VEGA per les classes patí, patí júnior i Optimist. El trofeu s´ha fet coincidir amb una regata de Vilanova d´optimist i làser. La fórmula de compartir camp de regates i recursos ha estat molt bona i ha permès una concentració de vaixells important. M´és d´un va haver d´aturar el patí a una balisa davant la marabunda d´optimist que pujaven cenyint.

Ambdós dies va haver un vent de Xaloc de 2 Bf arribant a 3 al finalitzar la prova. El patrocinador, que va seguir la prova des de l´aigua en una de les pneumàtiques de salvament, va obsequiar als participants, acompanyants i organitzadors amb un pica-pica després del lliurament de premis (just in time).

Recordeu que aquest cap de setmana hi ha regata de circuit SPAIN TIR a Cubelles.

S´adjunten les classificacions.

Deja una respuesta