Dels dies 18 al 20 d’abril s’ha celebrat a Torredembarra el Trofeu Setmana Santa. Aquest trofeu ha esdevingut un clàssic, que per molts patinaires significa l’inici de la  temporada de  regates i en concret, pels patinaires de Tarragona l’inici de les rivalitats anuals Torredembarra-Altafulla.

Aquest any la inscripció ha estat quelcom reduïda respecte altres anys. Però hi ha hagut participants de Badalona, Sitges, Altafulla i Torredembarra.

El primer el primer dia el vent va ser de llevant de 12 nusos. En la classe Sènior hi va haver tres OCS i es va trencar una mica la regata.  Els guanyadors van ser: Xavi Roca en primera, Javier de Balle en segona i Àlex Serra en Junior

El segon dia la regata va començar amb garbí de 12 nusos i va acabar amb 15. Els juniors van seguir la tàctica folow the leader, però el leader es va equivocar de boia. Resultat: tots desqualificats. En sènior: En primera va repetir primer Xavi Roca i en segona Carlos Jiménez Lloveras.

El tercer i últim dia del Trofeu el temps va estar molt inestable amb rolades de mes de 30° contínuament i amb unes onades i un trencant que eren difícils de passar amb els junior. La organització va decidir, molt sàviament, deixar els  juniors a terra. Desprès d’un aplaçament a terra i un al mar, amb canvi de boies, es va poder donar la sortida amb vents de entres 2 i 6 nusos de llevant. Les rolades van continuar i la organització va tenir de fer un canvi de recorregut. En primera va tornar  a guanyar Xavi Roca i en segona Javier de Balle.

En resum, unes bones regates molt treballades pels regatistes i pel comitè i a la simpàtica cerimònia de entrega de premis, la promesa de tots els participants de que l’any vinenttornarem.

Deja una respuesta