Jaume Llobet, es proclama guanyador de la I edició del Trofeu El Masnou Spain-Tir de patí a Vela

La primera edició del Trofeu El Masnou SpainTir es caracteritza pel mal temps, que va provocar la cancel•lació de la primera prova.

Aquest cap de setmana ha tingut lloc el trofeu El Masnou Spain- Tir, que encara que estava planificat per a tenir dues proves, la del dissabte va ser cancel•lada a causa de la inestabilitat del mar i el mal temps.

En la jornada d´avui han destacat en primer lloc, Jaume Llobet, capità del patí Llop, del Club de Mar de Sitges, José Mª Ferrer, patró de Androide, de Club Nautic El Masnou, i en una renyida tercera posició figura Marc Gratacos, del Club Natació Badalona. Tots ells, capitans de primera categoria. De segona categoria, destacar la intervenció de kiko Igual, patró de Aerolite, pertanyent al Club Nautic El Masnou.

La regata ha tingut una durada de 1hora i 20 minuts, consistint en l´execució d´un triangle olímpic, amb un recorregut de 6 milles nàutiques. El fort vent de component est, de 5 a 15 nusos de força, ha ocasionat la retirada de tres embarcacions, i el trencament de dos pals a l´arribada a la platja.

Aquesta competició, que ha contat amb l´assistència d´una trentena de participants, ha servit al seu torn a com entrenament per a la “XX Setmana Catalana de Vela, Gran Premi Generalitat de Catalunya”, que tindrà lloc el 29, 30 i 1 de maig.

Articles relacionats:

  • I edición del Trofeo Spain-Tir de patines a Vela
  • I edición del Trofeo Spain-Tir de Patín a Vela

    http://www.masmar.com/

    Pots veure les fotografies a través d´aquest link.

  • Deja una respuesta