Carta del Club de Vela Sant Antoni a tots el patinaires:

Benvolguts amics,

Com ja sabeu, els propers 15 i 16 de desembre celebrarem la Regata Guido Depoorter de pati a vela, a la Badia de Sant Antoni de Calonge.

En Guido, el nostre amic, mestre i reparador dels forats i d’altres avaries dels nostres patins, ha estat el fundador del nostre Club, on gràcies a la seva dedicació, hi tenim ara mes de cent vaixells. També ha escrit el llibre mes complert
que existeix sobre el Pati a Vela. Per això volem fer-li aquest merescut homenatge, com a mostra del nostre agraïment i amistat.

Serà una regata solidària, ja que els vint euros de la inscripció els donarem íntegrament a la Marató de TV3. Per això, el dissabte dia 15 vindran a gravar la regata, que sortirà el diumenge per TV3 durant el programa.

A tota la Badia hi haurà un gran ambient de vela, amb navegants de tot el mon fent els últims entrenaments per la Christmas Race, que comença el dia 17.

Resumint, el marc idoni per fer la millor publicitat i difusió del Patí a Vela.

Als que esteu interessats en participar, us agrairem que, per ajudar a les tasques d’organització, complimenteu el mes aviat possible la butlleta d’inscripció i ens indiqueu les persones que vindreu al dinar de després de la regata, així com els que necessiteu habitació d’hotel per tal de fer la reserva.

El dinar pel regatista és gratuït i per l’acompanyant són 12 €.
L’hotel Aubí(*** a 100 m) costa 60€ per habitació doble sense esmorzar i el Park Hotel Sant Jordi (**** a 4 Km) 60€ també per habitació doble amb esmorzar.
A més els acompanyants, dissabte podran seguir la regata des d’un catamarà i el diumenge hi ha preparada una visita turístiques mentre dura la regata.

En Guido i tots nosaltres estarem molt contents d’estar en vosaltres en aquesta festa.

Mes informació a l’adreça: www.cvsantantoni.com

Deja una respuesta