Tot feia pensar que les altes onades presents al llarg de tot el matí impedirien la sortida dels patinaires citats al CN Masnou, on avui tenia lloc la primera regata del circuit Spain-Tir.

Malgrat tot, el fort vent de terra no ha espantat els patinaires més atrevits que han obert camí tot sortint a navegar els primers per comprovar el risc de la situació.

A continuació els ha seguit progressivament la resta de la flota, amb més o menys èxit a l´hora de superar el tram més crític d´onades.

La regata ha tingut inici vora les 14:30 hores i ha estat extremadament disputada, amb continus canvis en les primeres posicions degut a les rolades de vent.

Cal destacar la remuntada que ha fet Jose Maria Ferrer (Androide) que ha passat la boia en sèptima posició i ha anat avançant posicions fins a assolir el primer lloc. La segona posició ha estat per Toni García (geeme), i la tercera per Xavier González (Bito), que ha liderat bona part de la regata però ha estat superat a l´última cenyida.

Al final de la regata la flota ha pogut gaudir d´un caldo calent de Gallina Blanca, empresa col·laboradora amb el Club.

Per últim informar-vos que Kiko Igual, patinaire i director de Aerolite, ha presentat avui al CN Masnou el casc d´un nou prototipus de patí a vela anomenat Zhek caracteritzat per ser un híbrid entre els patins de fusta i els de fibra. Es preveu que aquest nou model de patí es llenci al mercat d´aquí un mes.

Per tal de donar a conéixer aquest patí a tots els interessats Kiko Igual farà una presentació a cada club on estigui prevista una regata del circuit Spain-Tir.

Deja una respuesta