El passat divendres 24 d’abril tingué lloc el sopar anual de l’ADIPAV al restaurant de la Casa del Mar.

A les 21:00h arribaven els més puntuals per acabar d’enllestir els últims preparatius. En total hi assistiren més d’un centenar de patinaires d’arreu de la costa catalana amb les seves respectives famílies i acompanyants.

Mentre alguns acabaven de degustar un magnífic coulant de xocolata calent començà l’entrega de premis pertinents a les regates del Club Natació Badalona, el Club Natació Barcelona i ADIPAV.

Com a novetats respecte el sopar de l’any passat es va fer entrega d´un premi instaurat enguany per Puigpiquatre dedicat al campió júnior del Campionat d’Europa, Espanya i Catalunya.

També es va regalar una placa d’agraïment a tots els clubs participants del circuit Spain-Tir, una placa d’agraïment al pailebot Santa Eulàlia i una maqueta a escala d’un patí a vela pel Sr. Lluís Gay, president de l’empresa patrocinadora Spain-Tir.

Gerard Esteva, president d’ADIPAV, feu un recull dels èxits més rellevants aconseguits al llarg d’aquests últims quatre anys i anuncià el seu proper comiat com a president de l’ADIPAV. Qui el rellevarà en el càrrec presidencial serà Ferran Bofill, Comodor del Club Nàutic El Masnou i membre de la junta directiva d’ADIPAV.

Un cop finalitzada l’entrega de premis tingué lloc el sorteig d’una fantàstica televisió plasma que s´emportà Albert Batllerià, patinaire del Club Natació Badalona.

La vetllada s’allargà fins la una de la matinada, hora en que els comensals començaren a desfilar cap a casa seva amb la panxa plena i els merescuts trofeus a la mà.

Properament adjuntarem l’àlbum de fotos del sopar.

ADIPAV

Paraules de Gerard Esteva, president d´ADIPAV:

Deja una respuesta