El mon de la vela està de dol. Ahir dissabte 7 d’Octubre, va morir a Eivissa en Joan Vidal Paulí, un dels millors patinaires de l’historia. Conegut per Jack Vidal, va ser un avançat al seu temps, analitzant e investigant les condicions del camp de regates. Soci de mèrit del Club Natació Badalona, on es va iniciar amb el Patí a Vela, abans de les regates consultava als seus parents pescadors la direcció i la força de la corrent i el vent, sorprenent a tothom amb els seus estranys bordos que sempre sortien be. Entre els anys 1953 i 1960, va guanyar el Campionat d’Espanya de Patí a Vela 4 cops. Al Real Club Marítim de Barcelona també va destacar navegant amb Snipe i ambVaurien, on primer va fer de tripulant amb el José Luis Reina, i després amb el seu fill Jordi Vidal, actual president del Club de Vela Sant Antoni; junts van fer famosa la parella de Vaurien Vidal-Vidal.

Deja una respuesta