Aquest cap de setmana s’ha disputat amb aigües de Sant Antoni de Calonge, la International Guido Depoorter Cup amb vent de Tramuntana, que diumenge ha passat dels 25 nusos.

El Víctor Depoorter i l’Adrià Gabarró han estat els grans dominadors de la prova de dissabte, que no es va decidir fins la línea d’arribada, entrant primer el Víctor per menys de mitja eslora. Tercer va ser el Joost Depoorter.

La regata de diumenge va ser molt complicada, ja que a les fortes ratxes de Tramuntana se’ls hi afegia unes onades de mar de fons d’uns 4 metres d’alçada. L’Adrià Gabarró va encapçalar la prova fins que va tombar al final de l’empopada, perdent totes les possibilitats a la general. Primer va entrar el Jordiet Sabater, seguit del Xavi Roca i el Víctor Depoorter, que gracies a la seva regularitat es proclamà vencedor de la general. Segon a la general va quedar el Jordiet Sabater, seguit de l’Adrià Gabarró.

El Víctor Depoorter, molt inspirat tot el cap de setmana, va guanyar també la final de Freestyle al Jordiet Sabater. El Víctor va aconseguir fer moltes cabrioles amb unes condicions impossibles ja que el vent era extremadament ratxejat.

En segona categoria el gran dominador ha estat el navegant del Club Nàutic Sitges, el Javier Oros, setè de la general, seguit del francès Jacques Guibert i del Dani Juscafresa.

El premi a la primera fèmina el va guanyar l’Ana Pujol, i el de primer veterà el Jordi Sabater.

A l’entrega de premis, el Guido Depoorter s’ha emocionat repetides vegades rebent múltiples mostres d´afecte per part dels assistents.

Deja una respuesta