Victor depoorter es el Campió del Campionat de Catalunya mes jove de l´Historia del patí, li treu el record a Oriol castellà que va passar a primera guanyant el Campionat de Catalunya de segona ja fa molts anys.

Xavi Arànega va quedar segon de Catalunya en la categoria de segones, passant així a primera categoria.
Tercer va ser el Oriol Castello.

En primera categoria el tercer lloc va ser per Jordi Sabater, el segon per Tato Llobet i el primer Oriol castellà.

El campionat es va desenvolupar amb normalitat i es varen fer totes les proves, cal agrair al Club de mar de Sitges, i sobretot al seu preisdent la gran tasca que duu a terme en organitzacions de Competicions.

Pel que fa a l´entrega de premis va venir el president de la FCV, l´alcalde de Sitges, i els parlaments els varen fer el vice-president del Club, el pte. de la FCV i l´alcalde, el representatnt de la flota va volguer dir unes paraules d´agraiment al club, peró el president de la FCV es va negar. ( no sabem si es que les paraules li fan por ).

ADIPAV agraieix molt l´esfoç que el club va fer per l´organització del Campionat de Catalunya de la nostre Classe.

ADIPAV

Deja una respuesta