Visita a la Flota Belga.

Aquest pont del 12 de maig, em vaig desplaçar a Bèlgica per assistir a la regata classificatòria de Menorca que celebraven els nostres co-patriotes del Patí al Twins club, un lloc encantador. També hi va ssitir Nuria Sintes del Consell insular de menorca.

La regata va ser el dia 11 i 12, amb una participació de unes 10 embarcacions, que podríem dir que va ser un èxit ja que era el primer cap de setmana navegable, i el club feia unes hores que l’havien muntat, ja que per raons climatològiques durant l´hivern desmunten absolutament tot el club per tal de poder-lo preservar dels temporals i les fortes pujades de marees.

Varem estar treballant amb el President de Nosepasa i Vice president de ADIPAV el sr. Gert Lerno per la organització del campionat d’Europa que se celebrarà els propers 28, 29 30 i 31 d’agost d’aquest any.
L’emplaçament per aquest esdeveniment serà a De Haan, el Poble que està al costat de Ostende, capital de la Costa belga.
El poble de De Haan es una vila formidablement entranyable i un dels llocs mes idíl•lics de la costa atlàntica nord.

La organització del Campionat d’Europa, ha establert la base d’aquest en un hotel del centre de de haan, on també hi ha habitacions reservades per els participants, que si es reserven abans del dia 1 de juliol surten a molt bon preu com es pot observar en la pàgina . web del campionat

La veritat es que la il•lusió que estan posant els nostres patinaries belgues en aquest campionat crec que ha de ser resposta amb una participació massiva durant el més d’agost. Com sabeu, teniu la possibilitat de portar el patí amb camió, i si agafeu el bitllet d’avió aviat us pot sortir molt bé de preu, uns 100 euros anada i tornada.

Pel que fa als júniors, ells en tenen 3 i estan entrenant les noves generacions ( el Fill del Gert, del Bernard i del Edwin) estaria bé, que encara que no hi hagi 10 inscrits, de Catalunya fóssim capaços d’enviar encara que sigui una representació de 5 juniors per poder-los motivar i que el proper campionat n’hi haguessin participació belga.

Cada setmana publicarem una entrevista als patinaires belgues més significatius.
Son una gent fantàstica i formidable, i uns veritables entusiastes del patí.
La llavor que el nostre patriarca Guido Depoorter va sembrà en aquell país els anys 60-70 han donat fruit.

Per cert, qualsevol hagués dit que les fotos son de Bèlgica al mes de maig, (28 graus i un sol que picava moltíssim)

Podeu contestar l´enquesta nova sobre el campionat d´europa que trobareu just a la part esquerra de la pàgina web.

Oferta Transport camions

Pre inscripció al Campionat D´Europa

Deja una respuesta