“Menorca 2008”

Ahir a les 6:15 matí, el Director de la regata “Volta Menorca 2008” Rafel Figuerola, i jo (Gerard Esteva), partirem cap a Menorca per tal de començar a organitzar la “volta Menorca 2008”.

Només arribar a les 8:00 tinguérem reunió amb Samuel de Pedro’s Boat Patrocinador de la Volta Menorca 2006 i futur patrocinador “Volta Menorca 2008”.

A les 9:00 tinguérem reunió amb Menorquin Yacht, per tal que ens cedissin alguna embarcació pels mitjans de comunicació, i formessin part de les empreses patrocinadores de la competició. (Varem estar visitant la fàbrica que es realment impressionants).

A les 10:30 Varem tenir reunió amb el President del Club des Castell i futur alcalde de Es Castell, per tal de vincular aquest club nàutic en la regata.
La nostre intenció es que els quatre clubs de Menorca estiguin vinculats directament amb la regata i que cada club apadrini una etapa de la Volta. Estem pendents de que cada club aprovi en junta directiva aquesta col•laboració, però crec que anem pel bon camí.

A les 12:00 varem anar al Club de fornells on ens varem trobar el Franc que es el gerent del club on també li varem exposar el nostre projecte i la nostre intenció de integrar els clubs en la organització de manera d’apadrinar i donar suport.

A les 13:30 varem tenir reunió amb el Cice, cuiner de la volta Menorca 2006.

A les 16:30 varem tenir reunió amb el director de Nordbus per mirar els autobusos que necessitarem, i la possibilitat de posar propaganda en forma de adhesius per fer més especial i personal el transport.

A les 18:30 ens varem reunir amb la directora del hotel Port Mahón la Sra. Paula Gili per mirar de lligar els actes socials i les habitacions dels regatistes.
Properament anirem tancant més els temes, però la nostre intenció es poder establir la base de pernoctes en aquest hotel, així com els actes de premsa i el sopar d’entrega de premis.

Avui, a les 11:00, hem tingut reunió amb el secretari del Club Marítim Maó, on li hem exposat el nostre projecte i hem demanat com els altres clubs col•laboració i suport moral per tal d’integrar el màxim les entitats esportives nàutiques de Menorca.

A les 12:30 hem tingut reunió amb el president de l’associació amics de la mar de Menorca on hem pogut explicar-li també el nostre projecte i alhora hem establert les bases per una futura col•laboració que constarà del següent:
El dia 6 de juliol farem una regata exhibició, una jornada portes obertes al Santa Eulàlia, una conferència sobre el patí a vela i un dinar de germanor, tot aquets temes encara estan però pe confirmar. Aquestes activitats coincidiran amb la trobada de vela llatina a la badia de fornells.

A les 16:30 hem tingut la última reunió amb el president del Club Nàutic de Ciutadella on a part d’explicar-li la nostre intenció de fer la volta de Menorca, hem comentat la possibilitat de fer una aturada com a final d’etapa a la vila de Ciutadella de tal forma que es pugui fer un dia de portes obertes tan de l’embarcació Santa Eulàlia com de l’Icària així com fer conèixer el patí en aquesta vila.

Demà diumenge a les 7:30 tornem a Barcelona.

La valoració que en fem, tant el Director de la regata com jo mateix, es molt positiva ja que si aconseguim que les entitats que hem anat a visitar col•laborin en la mesura que els hi sigui possible en l’esdeveniment, haurem integrat a la regata a tota la societat nàutica de l’illa de Menorca. Es busca aconseguir una simbiosi entre les entitats fent que tothom en surti beneficiat.

La primera Foto es en Rafel Figuerola i el President d´amics de la mar de Menorca

La segona foto es en cice i en Gerard Esteva

La tercera foto son els presidents del Nàutic de Ciutadella i el de ADIPAV

Gerard Esteva
President ADIPAV

Podeu pre apuntar-vos a la llista següent:

Deja una respuesta