Aquest cap de setmana s´ha celebrat en aigües de Barcelona el 103 Aniversari del Club Natació Barcelona i XXVI Trofeu Filatèlic. Les condicions metereològiques han estat extremes, vents fluixos dissabte i força 5 Bf diumenge.

Dissabte 20.NOV s´endarrereix la sortida per la pluja. A les 14:00 se surt amb un vent de 2 Bf que va baixant durant la prova. Anna Pujol s´imposa a Oriol Mahiques ens els darrers metres de la tercera cenyida. A continuació X.Roca, J.E.Flaquer i J.Castellà.

Diumenge 21.NOV a punt de donar la sortida a un triàngle muntat a 210, el vent rola 90º a la dreta quedant a 300º. El comitè de regates en 10 minuts té el triangle corregit i es dona la sortida. Vents de 4 i 5 Bf amb ratxes de 6 Bf. X.Roca s´imposa a A.Balcells que queda segon després d´una remuntada important. Aquest segon lloc li assegura el tercer lloc de segones en el Circuit Adipav, i per tant el passe de categoria. Cal destacar la remuntada d´Anna Pujol que ha entrat quarta assegurant-se el segon lloc de la general. Sí, no ens hem equivocat, l´Anna Pujol ha remuntat amb vents de 5 Bf fins a la 4a posició.

La classificació general queda:
1) X.Roca, Club de Mar de Sitges
2) A.Pujol, Club Nàutic el Masnou (1a fèmina)
3) O.Mahiques, Club Nàutic de Sitges (1r de segona)
4) J.Castellà (1r veterà)
5) X.Oliver, Club Mar i Vent canet (2n de segona)
6) A.Balcells, Club Mar i Vent Canet (3er de segona)

S´adjunta classificació de la regata i la provisional del Circuit ADIPAV Catalunya. Del circuit, X.Roca (1a) i O.Mahiques (2a) són matemàticament els guanyadors. I en segones, de moment passen O.Mahiques (que ja passava per altres conceptes: campió Catalunya, 1r Copa d´Espanya, 1r ranking catalana…), O.Puig i A.Balcells. Ara bé, sembla que aquesta classificació de segones podrà canviar a Sant Antoni, Trofeu Guido Depoorter.

Deja una respuesta